Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Citytrip naar Amsterdam
Citytrip naar Amsterdam

Weekendje op hotel in Amsterdam centrum

Amsterdam: uitstekende garantie voor een heerlijke citytrip

Als je vandaag nog op citytrip Amsterdam vertrekt, ben je goed op tijd voor het Grachtenfestival Amsterdam 2010, één week lang het beste uit de klassieke muziek! Topper!Om uw vakantie in een Amsterdam hôtel gedenkwaardige u moet u naar de het Waterlooplein (vlooienmarkt) en de beroemde Albert Cuyp Markt. Voor een wijziging kunt u ontspannen in het Vondelpark en dan een uitstapje naar de dierentuin Artis, die de oudste van het land te nemen. Maar uw vakantie in een Amsterdam Hotel zal niet compleet zonder een bezoek aan Amsterdam windmolens die bestaat uit acht prachtige molens.
Wanneer men het over bezienswaardigheden in Amsterdam heeft, zijn de belangrijkste de musea. Amsterdam heeft meer dan vijftig musea die miljoenen bezoekers trekken die verblijven in Amterdam hotel. De belangrijkste onder hen zijn het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum. Andere schitterende plaatsen om te bezoeken tijdens een verblijf in een Amsterdam hotel zijn het Anne Frank Huis, de meest populaire attractie van de stad, de Dam en het Koninklijk Paleis, het Heinekenhuis, de bloemenmarkt, Nemo Science Center en Rembrandt Huis.

Amsterdam kan denk ik echt iedereen bekoren: of je nu alleen bent of er op uit gaat met je ganse gezin, of je nu toerist bent of zakenreiziger, of je geld te over hebt of eerder iemand bent die op je budget wil letten, altijd zul je wel een hotel vinden die als gegoten bij je past. De huidige toeristenstroom naar Amsterdam bestaat vooral uit Britten, Chinezen, Duitsers, Amerikanen en Japanners.De laatste jaren neemt ook het aandeel Zuid-Europese toeristen toe. De hotelmarkt in Amsterdam groeit dan ook gestaag. In 2004 waren er ruim 18.000 hotelkamers met 45.000 bedden beschikbaar. In de regio zijn meer dan 21.000 hotelkamers. De komende tien jaar is een behoefte aan 13.000 hotelkamers meer in de regio.


De laatste jaren wordt met de bouw van vooral grote en mega hotels Amsterdam gewerkt aan het wegwerken van het kamertekort in de hoofdstad. In wat volgt krijg je alvast een voorproefje, een kort overzichtje van m'n eigen ervaringen met Amsterdam hotels.

17:50 - 22/3/2010 - post comment

Last Page Next Page
BoekUwHotel.nl

weekendje Antwerpen
vakantie Zeeland
reisgids Parijs
romantisch weekendje Brugge
familiehotels aan zee
Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010
reisgids Brugge
Internationaal Bierfestival Berlijn 2010
James Ensor Oostende
Klinkers Brugge 2010
Zandsculpturenfestival Blankenberge 2010
reisgids Venetië
romantisch weekendje Rome
Diabolo taks
evenementen kust 2010
weekendje Damme
Paulusfeesten Oostende 2010
Filmfestival Venetië 2010
romantisch weekendje Venetië
reisgids berlijn
Marktrock Leuven 2010
romantisch weekendje Parijs


Recent Entries
- Van Amsterdam tot Barcelona!
- Weekendje op hotel in Amsterdam centrum
- Enkele hotels in Amsterdam waar ik verbleef
- BoekUwHotel.be: dé plek voor citytrips wereldwijd!